T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
AYDIN / SÖKE - Savuca Fatma Suat İlkokulu

2024 E Twinning Projemiz "Dünyayı Değiştiren Kadınlar"

2024 E Twinning Projemiz "Dünyayı Değiştiren Kadınlar"

2024 E Twinning Projemiz "Dünyayı Değiştiren Kadınlar".Projeyi okulumuz da 3-B Sınıf Öğretmeni Ayşe ALKULAK ve öğrencileri yürütmektedir.

 

DÜNYAYI DEĞİŞTİREN KADINLAR

(WOMEN WHO CHANGED THE WORLD)

Katılımcı ülkelerin her biri öncelikle kendi ülkesinin gelişimine, eğitimine, kültürüne katkı sağlamış kadınları araştırmak. Araştırdığı kadınların biyografilerini hazırlamak, sunum drama gibi yöntemleri kullanarak arkadaşlarına ve diğer proje ortağı ülke öğrencilerine bu önemli kadınları tanıtmak,  gizli kahramanları ön plana çıkarmak ve gerçek kahramanların hangi şartlar altında elde ettikleri başarıları gün yüzüne çıkarmak amaçlanmaktadır.

To research women who have contributed to the development, education and culture of each of the participating countries. The aim is to prepare the biographies of the women she researched, to introduce these important women to her friends and students from other project partner countries by using methods such as presentation drama, to highlight the hidden heroes and to reveal the conditions under which the real heroes achieved their success.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 21.02.2024 - Güncelleme: 21.02.2024 20:54 - Görüntülenme: 20
  Beğen | 0  kişi beğendi