AYDIN / SÖKE - Savuca Fatma Suat İlkokulu

Okulumuzda, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramını kutladık.

Mrt

Mektup Arkadaşlarım Derneğinin Mektup Arkadaşlarım projesi ile Hatay/Defne Balıklıdere İlkokulunun öğrenci ve öğretmenlerine,  okulumuz öğretmen ve öğrenciler olarak mektup yazdık.

Şbt

3-B Sınıf Öğretmeni Ayşe ALKULAK ve öğrencilerinin E-Twinning Projesi "Dünyayı Değiştiren Kadınlar"

Ock

3-A  sınıfı öğrencilerimiz balık pullarındaki kelimelerin, eş anlamlılarını diğer pullardan bulup, kesti.Eş anlamlı pulları balık üzerine yapıştırdı.

Türkçe dersi ve görsel sanatlar dersini birleştirmiş oldular. Sınıf öğretmenimiz Burcu BÜYÜKTOĞRUL ve öğrencilerine  emekleri için teşekkür ederiz.

Ock

Rehber öğretmenimiz Hatice ÖZDEMİR tarafından velilerimize yönelik  ''Çocuklarda psikolojik sağlamlık ve veli tutumları'' semineri düzenlendi.

Ara

Hayatı tecrübe etmenin çok yararlı bir öğrenim kaynağı olduğundan yola çıkarak,3.sınıflarımızla sinema gezisi gerçekleştirdik.

Ara

Mrt

Etkinlikte emeği geçen öğrencilerimize ve Burcu BÜYÜKTOĞRUL öğretmenimize teşekkür ederiz

29 Ekim Cumhuriyet bayramımızın 99.yılını büyük bir çoşkuyla kutladık.